Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

Το ΠΑΣΟΚ νίκησε!!!

Μα είναι τρελοί αυτοί οι ΠΑΣΟΚτζήδες; Τι είναι αυτό που πιπιλίζουν, κερδισμένοι αλλά κυρίως χαμένοι;"

"Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε"!

Το έχω ακούσει ήδη να επαναλαμβάνεται τόσο που ήδη έχει καταντήσει βαρετό και κουραστικό! Το κατάλαβε ακόμη και το ραδίκι που έχει φυτρώσει στη γλάστρα της βεράντας, ακόμη και η αχνιστή τυρόπιτα που μόλις βγήκε από το φούρνο!

Σκέφτομαι ότι το επαναλαμβάνουν για να το πιστέψουν οι ίδιοι ή για να ξορκίσουν το αναμενόμενο κακό!

Μπορεί, βέβαια, να το επαναλαμβάνουν, γιατί μετά από τόσες ήττες "θέλουν να το ακούνε"! Σου λέει ευκαιρία είναι, γιατί στις επόμενες εκλογές δεν ξέρει κανείς τι γίνεται!!!

Η επανάληψη είναι μεν η μητέρα της μαθήσεως αλλά σε υπερβολικές δόσεις γίνεται μητέρα και πατέρας και θεία της απόλυτης βαρεμάρας!

Αλλά, καλοί μου άνθρωποι, υπήρχε περίπτωση και να χάσει το ΠΑΣΟΚ σήμερα;
Εντάξει αύριο, μεθαύριο μπορεί να χάσει και να χαθεί, αλλά σήμερα!!!

Μα και οι τρεις υποψήφιοι -Παπανδρέου, Βενιζέλος, Σκανδαλίδης- δεν είναι ΠΑΣΟΚ;
Υπήρχε δηλαδή περίπτωση το ΠΑΣΟΚ να μην είναι πρώτο αλλά δεύτερο ή τρίτο;
Κι αν δεν κέρδιζε το ΠΑΣΟΚ σήμερα, ποιος θα μπορούσε να κερδίσει; Ε, ποιος;;;
Άντε πάντα τέτοιες νίκες!
Μη χειρότερα!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα!!! Χαίρομαι! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά όπως πάντα αυτά τα αστειάκια ως προς τις «ανίατες ασθένειές μου» με «κολακεύουν».....!!! Καλό θα ήταν η επιστήμη να εξελιχθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα μπορεί , εκτός από τους ήδη ιλιγγιώδεις ρυθμούς της, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να με ψυχολογήσει και να με «γιατρέψει»!!!!Επισκέφτηκα το blog και μου άρεσε πολύ! Ως προς το χρώμα εμπνευστήκατε από το θέμα που αναπτύξατε στην αρχική σας σελίδα????Έξυπνο! Μπα??? Έχετε κι άλλους fan εκτός από μένα? Δεν με αντιμετωπίζετε ως ιδιαιτερότητα και θα αφεθώ στην υλιστική νοοτροπία, την εγκληματικότητα και σε άλλες τέτοιες «ομορφιές».........!!!!!!!!!!!Α! Η παγκόσμια κοινότητα θα ήταν ευτυχής να διαβάζει τις παρατηρήσεις μου! Ερχόμενη σε επαφή με έναν εκπρόσωπο-υπόδειγμα της ελληνικής, θα διεύρυνε τις ορίζοντές της και η Ελλάδα ξαφνικά θα υπέφερε από το φαινόμενο του υπερπληθυσμού!!!!